Wie zijn wij?

Ron & Willemijn | Jeroen & Marianne

Vier vrienden, één passie: de wereld ontdekken!

 

Inspireizen, inspireren om te reizen, dat is wie we zijn en wat we doen. Met onze blogs willen we namelijk jou inspireren om net als wij de wereld te gaan ontdekken. Samen bezochten we al meer dan 60 landen en de ervaringen die we tijdens deze reizen hebben opgedaan, delen we graag met je.

Ben je op zoek naar leuke reisroutes, tips voor bepaalde bestemmingen, advies over je uitrusting of algemene reistips? Dan zit je hier bij Inspireizen goed. In elke blog delen we onze persoonlijke ervaringen en adviezen met je om je te helpen bij het plannen van jouw ideale reis. Zo ben ook jij er klaar voor; Het is tijd om de wereld te gaan ontdekken!

Wil je meer zien van onze blogs en reizen? Volg ons dan op FacebookTwitter en Instagram!

 

Ron Joosten

Hard werken, hard ontspannen. Minimale vakantiedagen, maximaal benutten. Op een budget reizen, maar er niets voor laten. Dat is hoe ik het doe, hoe ik het wil en hoe ik andere reizigers hoop te inspireren. Verre reizen hoeven niet altijd duur te zijn, maar voor een appel en een ei haal je simpelweg niet het maximale uit een land waar je misschien nooit meer komt. En dat is zonde, denk ik. Je hoeft reizen niet te laten omdat het eng en onbekend is, je bent niet de enige, nooit en nergens. En ook in drie tot vier weken kun je best een prima indruk krijgen van een verre wereldbestemming. Er meer mens van worden: culturen ontmoeten, grenzen verleggen, de natuur in, in het moment zijn, rust. Dat is het doel. 

   

 
Willemijn Joosten van Kemenade

Ontdek, Ervaar & Geniet… dat werd mijn levensmotto na mijn eerste verdere reis. Het ontdekken van nieuwe plekken op de wereld, de wonderschone natuur, de lieve mensen en de soms wel bizarre cultuur. Het ervaren van andere talen, omgangsvormen, gewoontes en manieren. En vooral het genieten van de rust en de ruimte in de omgeving én in jezelf tijdens het reizen maakt het plaatje compleet voor mij. Dat de wereld écht rond is hebben we zelf mogen ervaren, maar toch wordt de to-go-list alsmaar groter, zelfs nu dat we niet meer met z’n tweetjes reizen. Blijven reizen met kinderen, waarom niet? Je sjouwt alleen wat meer met je mee! 

    

 
Marianne Driessen

Nieuwe geuren, andere kleuren, bijzondere mensen, verschillende culturen, het geluid van een wereldstad of juist de stilte van prachtig uitgerekte natuurgebieden, dat is wat reizen je allemaal kan bieden. Een ervaring die ik keer op keer weer wil beleven en iedereen gun. Sinds mijn eerste verre reis buiten Europa, ben ik besmet met het reisvirus. Het liefst pak ik mijn backpack om er met enkel een ticket en grove reisplanning op zak op uit te trekken. Hoe meer grenzen ik over ga, hoe langer mijn wensenlijst aan reisbestemmingen wordt. Elke reis en elke bestemming is bijzonder op z’n eigen manier, maar heeft voor mij een ding gemeen: het is altijd optimaal genieten!

   

 
Jeroen Roijackers

Reizen is ontdekken, lekker uit je comfort zone en zien dat het ook anders kan. Zowel cultuur als natuur kunnen mij ontzettend boeien. Een favoriete bestemming heb ik niet, het is onmogelijk al het moois wat deze wereld te bieden heeft met elkaar te vergelijken! Mijn reizen kenmerken zich door een actieve invulling van de dag waarin dingen zien en beleven centraal staan. Ik vertrek altijd goed voorbereid maar zonder iets echt vast te leggen naar een nieuwe bestemming. Dat geeft iedere keer weer een heleboel energie!

 

Stuur ons een bericht: