Reistips

‘Around the world’ in 4 minuten


Ben je op zoek naar een mooie plek om op reis te gaan, maar weet je niet welk land je moet kiezen? Geen idee wat je in de verschillende landen kunt zien of ervaren? Wellicht helpt deze blog je dan want dit keer nemen we je in 
4 minuten letterlijk en figuurlijk mee rondom de wereld. Je draait mee door 11 verschillende landen, 4 verschillende continenten. Ontdek, Ervaar en Geniet!

Dit keer geen geschreven blog, maar een in bewegende beelden. Een video van onze wereldreis waarin we je meenemen langs de 11 landen die wij bezochten. Een wereldreis van 6 maanden – 185 dagen – 87.401 km in totaal. De route: Rusland – Mongolië – China – Japan – Taiwan – Australië – Nieuw-Zeeland – Fiji – Peru – Bolivia – Argentinië.

Wil je dus weten wat je in deze landen kan zien? Laat ons je in deze video dan meenemen en draai met ons mee rondom de wereld.

 

Draai met ons de wereld rond!

 

Willemijn

Het ontdekken van nieuwe plekken op de wereld, de wonderschone natuur, de lieve mensen en de soms wel bizarre cultuur. Het ervaren van andere talen, omgangsvormen, gewoontes en manieren. Maar vooral het genieten van de rust en de ruimte in de omgeving én in jezelf tijdens het reizen maakt het plaatje compleet voor mij. Zelfs nu dat we niet meer met z’n tweetjes reizen blijft het genieten, Je sjouwt alleen wat meer met je mee!

Onlangs bekeken ...

4 handige apps voor je volgende Campertrip

7 leuke manieren om je vakantieherinneringen te bewaren

49 dagen vakantie met slechts 25 vakantiedagen

Heel veel filmtips om inspiratie op te doen voor je nieuwe reisbestemming

Toch het reisgevoel ervaren wanneer je niet op reis bent? Zo doe je dat!

Laat een reactie achter

*