Reistips

Wereldkaart aan de muur

Een wereldkaart aan de muur, voor reizigers een echte must have voor in huis! Lekker staren naar plekken die je reeds bezocht hebt en dromen over welke landen op je lijstje staan. Ben je zelf op zoek naar een wereldkaart? Of wil je een reiziger een mooi bijzonder cadeau geven? Lees dan in deze blog onze ervaringen en tips! 

 

Verschillende kaartstijlen

Er bestaan veel verschillende soorten en stijlen kaarten zoals een wereldkaart op hout, canvas, metaal, sticker. Goed om eerst te bekijken welke stijl en grootte bij je huis past. Wij hebben zelf ook verschillende wereldkaarten aan de muur en staren er regelmatig op los. Als reiziger kan je een wereldkaart creatief personaliseren met pins of foto’s van vorige reizen. Onze grote wereldkaart zit vol met pins van onze bestemmingen, allen in een eigen kleur. Op de stoere jongenskamer van ons zoontje hangt een wereldkaart vol met dieren. De dieren staan afgebeeld in het land waar ze voorkomen. Ziet er leuk uit en is ook nog educatief tegelijkertijd. Elke avond krijgt een ander dier in ander land een nachtkus. De scratch wereldkaart is hier ook erg geliefd, na het bezoeken van een nieuw land of werelddeel kun je dat gedeelte van de kaart open krassen. Zo wordt in één blik zichtbaar welke landen je hebt gezocht. 


Wereldkaart aanschaffen

Ben je zelf op zoek naar een mooie wereldkaart voor aan de muur of wil je iemand die van reizen houdt een bijzonder cadeau geven? Vanuit Wereldkaarten.nl hebben we de mogelijkheid gekregen hun service en product te testen.  Op deze webshop heb je heel veel keuze in stijlen en maten wereldkaarten van een klassieke wereldkaart tot de diertjes en de scratch wereldkaart. Wij bestelden de Geografische Canvas maat 120×80 en zijn erg tevreden over de kwaliteit van de wereldkaart. De landen en hoofdsteden zijn duidelijk leesbaar en het canvas is stevig met heldere kleuren. Daarnaast hebben wij de service ervaren als snel en betrouwbaar. Het bedrijf is gelinkt met CanvasCompany.nl waar je dan meteen je mooiste foto op canvas voor aan de muur zou kunnen laten drukken.

 

Wat voor kaart staat nog op jouw verlanglijstje? 

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Wereldkaarten.nl. Zoals al onze blogs bestaat de inhoud uit onze persoonlijk ervaring en mening. 

Willemijn

Het ontdekken van nieuwe plekken op de wereld, de wonderschone natuur, de lieve mensen en de soms wel bizarre cultuur. Het ervaren van andere talen, omgangsvormen, gewoontes en manieren. Maar vooral het genieten van de rust en de ruimte in de omgeving én in jezelf tijdens het reizen maakt het plaatje compleet voor mij. Zelfs nu dat we niet meer met z’n tweetjes reizen blijft het genieten, Je sjouwt alleen wat meer met je mee!

Onlangs bekeken ...

4 handige apps voor je volgende Campertrip

7 leuke manieren om je vakantieherinneringen te bewaren

49 dagen vakantie met slechts 25 vakantiedagen

Heel veel filmtips om inspiratie op te doen voor je nieuwe reisbestemming

Toch het reisgevoel ervaren wanneer je niet op reis bent? Zo doe je dat!

Laat een reactie achter

*