Reistips

‘Around the world’ in 4 minuten


Ben je op zoek naar een mooie plek om op reis te gaan, maar weet je niet welk land je moet kiezen? Geen idee wat je in de verschillende landen kunt zien of ervaren? Wellicht helpt deze blog je dan want dit keer nemen we je in 
4 minuten letterlijk en figuurlijk mee rondom de wereld. Je draait mee door 11 verschillende landen, 4 verschillende continenten. Ontdek, Ervaar en Geniet!

Dit keer geen geschreven blog, maar een in bewegende beelden. Een video van onze wereldreis waarin we je meenemen langs de 11 landen die wij bezochten. Een wereldreis van 6 maanden – 185 dagen – 87.401 km in totaal. De route: Rusland – Mongolië – China – Japan – Taiwan – Australië – Nieuw-Zeeland – Fiji – Peru – Bolivia – Argentinië.

Wil je dus weten wat je in deze landen kan zien? Laat ons je in deze video dan meenemen en draai met ons mee rondom de wereld.

 

Draai met ons de wereld rond!

 

Willemijn

Het ontdekken van nieuwe plekken op de wereld, de wonderschone natuur, de lieve mensen en de soms wel bizarre cultuur. Het ervaren van andere talen, omgangsvormen, gewoontes en manieren. Maar vooral het genieten van de rust en de ruimte in de omgeving én in jezelf tijdens het reizen maakt het plaatje compleet voor mij. Zelfs nu dat we niet meer met z’n tweetjes reizen blijft het genieten, Je sjouwt alleen wat meer met je mee!

Onlangs bekeken ...

2 verrassend leuke spelletjes voor op de camping

Vliegen met een baby en/of peuter

Een kampeertrip plannen met een baby en peuter

Wat kost jouw volgende vakantie of wereldreis? Met deze tips maak je een goede inschatting!

Grensovergangen: 5 punten om rekening mee te houden als je een landsgrens over gaat

Laat een reactie achter

*